Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /homepages/17/d413224017/htdocs/template/modules/head/load.public.php on line 87
Auteur | Contenido corporativo

Auteur

 
Auteur
Ellen G. (Ellen Gerretzen) is de auteur van inmiddels vijf thrillers met als hoofdpersonage Wolfgang, de Berlijnse ex-hoofdcommissaris. De Wolfgang-thrillers spelen in Berlijn en Spanje, met uitstapjes naar Lissabon, Antwerpen en Amsterdam. Haar thrillers zijn internationaal, ze schrijft over de plekken die ze goed kent en waar ze graag verblijft en schrijft.
 
Wie is Ellen G.? 
Lees de interviews om meer over haar te weten te komen. En, nog belangrijker, lees haar thrillers, want ze stopt veel van haarzelf in haar boeken en in haar personages. 
Zoals Virginia Woolf zei: “Every secret of a writer's soul, every experience of his life, every quality of his mind is written large in his works.” 
 
Om een beeld te geven van de locaties waar haar thrillers zich afspelen kun je hier om te beginnen een aantal foto’s van haar debuut Bloedbruiloft zien, dat speelt in haar dorp in Jerez de los Caballeros, in de Spaanse Extremadura. In dit dorp en deze prachtige streek in het binnenland van Spanje, dicht bij de Portugese grens, lost Wolfgang een gecompliceerde moordzaak op.
Foto’s van haar andere thrillers zullen nog volgen.